Tech Story - Download Teknologi & Piranti Lunak

GemBox Bundle 39.0.1015 Mbangun 2021

Deskripsi GemBox.Dokumen salah sawijining komponen sing paling populer kanggo .NET yaiku pangembang maca, nulis, ngowahi lan nyetak file lan dokumen (DOCX, DOC, PDF, HTML, XPS, RTF lan TXT) saka aplikasi .NET ing cara Prasaja lan efisien mbantu. GemBox.Dokumen mung kabutuhan .NET Framework lan uga kaping pirang-pirang luwih cepet tinimbang Microsoft Word. Fitur GemBox.Document: – Waca Microsoft Word (DOCX)…