Histori Teknike - Shkarkim i Teknologjisë dhe Softuerit

Wapler Pro 4.9.0 x64

Përshkrimi Wappler është një softuer i fuqishëm për dizenjimin e ndërfaqeve të përdoruesve dhe prototipave të faqeve të internetit dhe aplikacioneve në ueb, i cili ka shumë përparësi ndaj softuerëve të tjerë të ngjashëm si Adobe XD. …